Möten & Konferens 

Centrala uppsala ||  upp till 300 personer || flertal team aktiviteter

Välkomna till oss på interpool med det perfekta centrala lägget i Uppsala. Vi erbjuder en kombination av arbete och fysiska aktiviteter, boka dina nästa konferens, möte, utbildning eller kick-off hos oss redan idag.
Säg adjö till traditionella styrelserum och sterila miljöer; istället fördjupa dig i ett utrymme som sömlöst övergår från arbete till lek.
Lokalen erbjuder en mängd olika layouter för alla dina affärsbehov, utrustning med möjlighet till streaming, ljud och ljus, talarsystem, scen, storbild samt tvapparater för alla typer av möten, presentationer och social team bilding tillställningar efter eller förre mötet.

Vi strävar efter en helhetsupplevelse när man kommer till oss. Vi vet hur viktigt det är med team bildning för att kunna peppa och har roligt med varandra.

Få hjälp med skräddarsydd konferens

Svårt att välja? Kontakta oss så hjälper vi till att sätta ihop en skräddarsydd upplevelse för just er! Du når oss enklast via e-post eller på telefon: 018 512 712

Skicka en förfrågan till oss
FAQ?

Våra aktiviteter passar alla åldrar, men är man minderårig ser vi gärna att man är i målsmannssällskap.

Vi erbjuder 3 kamp eller flerkamp för större grupper, skicka gärna en förfrågan med datum, tid och antal.

Är du student har du 20 % rabatt på aktiviteter sön-torsdag.

Är du senior har du 50 % rabatt på aktiviteter sön-torsdag.

Regler?

Vid ankoms fråga gärna vår personal, så hjälper vi er med en kom igång instruktion.

Dropp in gäler Mån-Söndag.

Bokning av aktivitet görs enklast via webben, boka kan man göra sön-torsdag. Fre-lördag frm till kl. 17.00. Efter 17.00 är det endast dropp in.