Social Dart

Framtidens dart är här! Vi presenterar interpool social dart med 6 traditonella darttavlor med den senaste spårningstekniken.
Ett perfekt tillfälle att umgås och spela en omgång klassisk dart i en digital version som passar alla. Spelar ingen roll om du är nybörjare eller har spelat dart en längre tid.
Förutom de vanligaste dartspelen har vi lagt till flera spel att välja mellan. Tavlan sköter allt, till exempel räkning av poäng och vems tur det är. De enda ni behöver göra är att kasta, ha kul och umgås.

Det går endast att boka aktivitet sön - tors och fre - lör fram till 17.00. Efter 17.00 har vi endast drop in. Är online bokningen full är det drop in och kösystem som gäller. Det går alltid bra att komma in på drop in. Vi har oftast en del av våra bord reserverade för våra drop in gäster.

Pris
Drop in 95 kr/person/timme
Förbokning: 485 kr/bana/timme (spel för 4 personer ingår)

Rgler social dart

Vi har 10 olika roliga digitala spel hos oss. Alla spel har olika regler och olika nivåer på svårighetsgrad.

Hur man räknar poäng i dart.

Den yttre ringen får dubbla antalet träff, och den inre ringens poäng tredubblar antalet träff. Bullseyen i mitten av brädet är värd 50 poäng, medan den yttre bullseyen är värd 25 poäng. Det bästa hos oss är att tavlan räknar åt dig 😉

Historia om Social Dart.

Social Dart är en interaktiv darttavla i stålspets som använder den senaste datorseendetekniken för att föra dart till en ny generation. Vi fokuserar på kvalitet, spelarupplevelse och anpassningsbarhet.

Social Dart kommer med förprogrammerade spel och justerbara svårighetsinställningar för att passa alla spelares skicklighetsnivå. Bäst av allt, på en Social Dart-banna är inga två spel de andra likt; så här skapar du förutsättningar för den perfekta sociala spelupplevelsen.

Spelare kan kontrollera sin statistik, ta gruppfoton och ha kul med feedbacken från Social Dart. Och nu har det aldrig varit enklare att bli bättre på dart – med enkla, förlåtande spel för nybörjare och mer utmanande, konkurrenskraftiga spel för spelare som vill testa sin förmåga.

Faq?

Våra aktiviteter passar alla åldrar, men är man minderårig ser vi gärna att man är i målsmannssällskap.

Vi erbjuder 3 kamp eller flerkamp för större grupper, skicka gärna en förfrågan med datum, tid och antal.

Är du student har du 20 % rabatt på aktiviteter sön-torsdag.

Är du senior har du 50 % rabatt på aktiviteter sön-torsdag.

Regler?

Vid ankoms fråga gärna vår personal, så hjälper vi er med en kom igång instruktion.

Dropp in gäler Mån-Söndag.

Bokning av aktivitet görs enklast via webben, boka kan man göra sön-torsdag. Fre-lördag frm till kl. 17.00. Efter 17.00 är det endast dropp in.